top of page

Jullie gaan trouwen!

Gefeliciteerd met dit grote liefdevolle avontuur!

 

Inmiddels zijn jullie ongetwijfeld druk bezig om jullie dag op een mooie, bij jullie passende manier in te vullen. Enjaa hier komt echt heel veel bij kijken, SUPERLEUK maar soms wellicht ook overwhelming. ;)

 

Het lijkt mij natuurlijk heel tof om jullie op deze speciale dag te mogen fotograferen. Maar begrijpelijk dat jullie eerst wat meer over mij, mijn manier van werken en alle mogelijkheden willen weten. Speciaal hiervoor heb ik de bruidsbrochure gemaakt. Deze kunnen jullie HIER aanvragen.

 

Kijk ondertussen ook even rond op deze pagina waarin jullie verschillende blogs, filmpjes, reviews en de prijzenpakketten kunnen vinden.

 

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten! 

DSC03650-2.jpg

Zijn jullie enthousiast geworden bij het lezen van de bruidsbrochure? 

 

Dan is het fijn om elkaar wat beter te leren kennen. Meestal is het eerste gesprek telefonisch en plannen we de live-kennismaking wat meer richting de bruiloft in. Dit is fijn omdat er dan al meer bekend is over de invulling van jullie dag.

 

Tijdens dit gesprek leren we elkaar (nog) beter kennen, bespreken we jullie wensen, nemen we de dagplanning door en kunnen jullie de demoalbums bekijken. Tussendoor houden we contact via de mail/whatsapp.

DSC01930.jpg

TARIEVEN

Hieronder staan een aantal opties qua trouwpakketen. Het is mogelijk deze aan te passen naar jullie wensen. 

Paketten Linda 2.JPG
2.jpg
3.jpg
4.jpg

* Per extra uur fotografie €150,-

bottom of page