top of page

BODINE + LENNARD


Bodine en Lennard vierden, na eerder al getrouwd te zijn, eindelijk hun feest met familie en vrienden. Dit leuke stel woont in Londen, planden daar een bruiloft maar er mochten (i.v.m. de C-regels) geen anderen bij aanwezig zijn. Gelukkig kon dit feestje alsnog gevierd worden. En hoe!!!

De dag begon in Dordrecht bij Villa Augustus. Terwijl Bodine zich klaarmaakte in de tuinkamer, bereidde Lennard zich voor in een hotelkamer met zijn vrienden. (Lennard’s vriend bracht een fles bier mee waarop er natuurlijk gelijk geproost werd). De first look was buiten waar Bodine haar vader eerst ontmoette en die haar vervolgens bij Lennard bracht. We maakten foto’s in de prachtige tuin van Villa Augustus en vertrokken daarna richting het Zalmhuis in Rotterdam. Daar werd het bruidspaar verwelkomd door de gasten met een speech, champagne en felicitaties. Het Zalmhuis ook… WOW wat een toffe locatie!

S’avonds dineerden het bruidspaar met hun gasten in de rooftop room. Het diner was heerlijk (wat bof ik toch als fotograaf ;)) en ondertussen deelden familie en vrienden liefdevolle speeches met het bruidspaar. S’avonds schoten we nog wat Blue Hour foto’s langs de Nieuwe Maas en daarna werd er een gezellig feestje gebouwd!

Thanks B & L dat ik deze mooie dag met jullie mee mocht beleven!
Comments


bottom of page